Yeni Inka ft New Pallapa - Wedi Karo Bojomu (Official Live Music)

1 Просмотры
Издатель
Official Live Music : Yeni Inka ft New Pallapa - Wedi Karo Bojomu
Subscribe Global Musik Era Digital


Special Thanks To :
Artist : Yeni Inka ft New Pallapa
Songwriter : Farid DS

Lyrics (Wedi Karo Bojomu)

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum ku dengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Ingin ku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengen ku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Pengenku ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen-kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno di lereni
Nanging aku wedi, wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedang Kau di sana juga merindukanku
Walaupun ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Pengenku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon-telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni
Nanging aku wedi

Lagu Lagu Yeni Inka :
Wedi Karo Bojomu :
Lungset :
Simalakama :
Widodari :
Ojo Nangis :
Cinta Rahasia :
Ngamen 5 :
Ati Dudu Wesi :
Sawangen :
Janda Baru ft Santoso :
Caping Gunung :
Jambu Alas :
Memandangmu :
Nitip Kangen :
Lemah Teles :
Ngidam Pentol :
Perawan Kalimantan :
Haruskah AKu Mati :
Nyidam Sari :
Sido Rondo :
Angge Angge Orong Orong :
Kere Munggah Bale :
Sayang Sayang :
Mblebes :
Tembang Kangen :
Perlahan :
Loro Pikir :
Jaket Iki :
Tragedi Tali Kutang :
Apa Kabar Mantan :
Kapusan Janji :
Gethuk :
Nyanyian Rindu :
Tembang Tresno :
Ilat Tanpo Balung :
Tresno Waranggono :
Alun Alun Nganjuk :
Sakit Gigi :
Cinta Tak Terpisahkan :
Sotya :
Tombo Ati :
Allahul Kaafi Rabbunal Kaafi :
Sholawat Badar :
Ninggal Cerito :
Lilo :
Talining Asmoro :
Lewat Angin Wengi :
Banyu Moto :
Cerito Loro :
Cidro 2 :
Lungamu Ninggal Kenangan :
Kuat Ati :
Ati Sing Liyo :
Goyah :
Jalan Datar :
Sepine Wengi :

Info Global Musik Era Digital :
Twitter:
Instagram:
Facebook:
TIKTOK :
VCD Karaoke:
Website:

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@

Copyright © 2021 Global Musik. All rights reserved.
#WediKaroBojomu #YeniInka #GlobalMusik #NewPallapa
Категория
Rico
Комментариев нет.