Via Vallen Feat New Pallapa Official - Lintang Sewengi ( Official Video Musik terbaru 2021 )

3 Просмотры
Издатель
#ViaVallen #NewPallapaOfficial #LintangSewengi #OfficialVideoMusikterbaru2021
Via Vallen Feat New Pallapa Official - Lintang Sewengi ( Official Video Musik terbaru 2021 )
*
SNP INDONESIA SALAM DARI KAMI TETAP KOMPAK
JAGA KESEHATANYA BIAR TETAP SEHAT !!!
Kali ini NPO ( New Pallapa Official ) Menghadirkan artis papan atas
yang pastinya cantik lurrrr " Via Vallen" menyanyikan lagu
''Lintang Sewengi'' ciptaan dari Helarius Daru Indrajaya (Ndarboy)
*
Ndarboy Genk - Lintang Sewengi (Official Music Video) Eps 1

*
DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK


Artis : Via Vallen-
Judul : Lintang sewangi
Cipt : Helarius Daru Indrajaya (Ndarboy)

YEN ONO SALAH NENG URIPKU
KULO NYUWUN PANGAPURAMU
AKU SIH PENGEN LANJUT
SENAJAN WIS KEBACUT
TAK AKONI AKU SING LUPUT

UDAN UDAN NO SING GEDI
KLINTIR NO ELUH KU IKI
GOWONO MILI OJO MBOK GO BALI
SALAH KU SING WINGI UWIS TAK GETUNI

BUBAR ORA TAK BALENI
REMOK REDAM ATI IKI
KOYO NGENE WONG KELANGAN
RASANE ORA KARUAN
MERGO SALAH DALAN

LINTANG SEWENGI
CUKUP SEWENGI IKI, RABAKAL TAK NDUWENI
MUNG NGERIDU ATI
TRESNO MUNG SAKKEDEP MOTO
KOWE TEKO AMUNG DADI GODO

GEBYAR NETRA MU
MUNG PANDELENGAN SEMU
NGLULUHKE ATIKU NINGGAL TATU JERU
AKU LAN KOWE
CUKUP, CUKUP SEWENGI WAE.
---------------------------------------------------------
FULL ALBUM TERKOPLO TERBARU 2021
"Play List Musikmu"

01. Balungan Kere - Woro Widowati feat Wandra
02. Angel - Wandra feat Esa Risty
03. Menungso Ora Toto - Sephin Misa
04. Cerito Loro - Tri Suaka feat Lala Widi
05. Dudu Dolanan - Woro Widowati
06. Tau Tatu - Wandra feat Esa Risty
07. Wes Tatas - Tri Suaka feat Lala Widi
08. Kependem Tresno - Wandra feat Esa Risty
09. Satru - Woro widowati feat Wandra
10. Kopi Dangdut - Tri Suaka feat Lala Widi

Play musikmu - Klik link di bawah ini :
New Pallapa Official | Kompilasi Full Album Terkoplo terbaru 2021

-------------------------------------------------------------------------
Balungan Kere | Woro Widowati Feat Wandra | New Pallapa Official | Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official | Angel - Wandra Feat Esa Risty | Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official | Menungso Ora Toto | Shepin misa | Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official | Tri Suaka Feat Lala Widi | Cerito Loro | Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official | Woro Widowati | Dudu Dolanan | Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official l Wandra Feat Esa Risty - Tau Tatu l Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official Tri Suaka Feat Lala Widi l Wes Tatas l Album Terkoplo 2021

*
New Pallapa Official | Kependem Tresno | Wandra Feat Esa Risty | Album Terkoplo Terbaru 2021

*
New Pallapa Official | Woro Widowati Feat Wandra - Satru | Album Terkoplo terbaru 2021

*
New Pallapa Official |Tri Suaka Feat Lala Widi | Kopi Dangdut | Album Terkoplo terbaru 2021

*
Bonus video
NEW PALLAPA | LIGHTING SHOW | PGDK DANCE | ALBUM TERKOPLO 2021

-------------------------------------------------------------------------------
Executive Producer : Pragita Prabawa Pustaka
Direct : Theo Anggara
Producer : Sinyo
Edited : Rudy Warunkers & Fahmi snp

Presented by Pragita Prabawa Pustaka
Категория
Rico
Комментариев нет.