Shepin Misa ft New Pallapa - Langit Mendung Kutho Ngawi (Official Live Music)

5 Просмотры
Издатель
Official Live Music : Shepin Misa ft New Pallapa - Langit Mendung Kutho Ngawi
▶️ Subscribe Global Musik Era Digital


????Special Thanks To :
Artist : Shepin Misa ft New Pallapa
Songwriter : Dalang Poer

♫ Lyrics ♫ (Langit Mendung Kutho Ngawi)

Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

Lagu Lagu Shepin Misa :
Langit Mendung Kutho Ngawi:
Gubuk Asmoro :
Tresno Sudro :

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana :
Tagor Pangaribuan :
Mira Putri :
Vita Alvia :
Syahiba Saufa :
Jihan Audy :
Mala Agatha :
Happy Asmara :
Nonna 3in1 :
Anisa Rahma :
Yeni Inka :
Esa Risty :
Didi Kempot :
Rena Movies :
Tryana :
Anggun Pramudita :
Lintang Piscesa :
Safira Inema :
New Pallapa :
New Monata :
Adella:
Ageng Music:

???? Info Global Musik Era Digital :
Twitter:
Instagram:
Facebook:
TIKTOK :
VCD Karaoke:
Website:

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@

Copyright © 2021 Global Musik. All rights reserved.
#LangitMendungKuthoNgawi #ShepinMisa #GlobalMusik #NewPallapa
Категория
Rico
Комментариев нет.